PUCK KRANENBURG.

PARTNER

Puck is meer dan vijftien jaar werkzaam als jurist en heeft ruime ervaring op het gebied van financieringen, financieel toezichtrecht en compliance en privacy gerelateerde vraagstukken. 

 

Ze is in 2004 als advocaat bij Allen & Overy begonnen waar zij zowel financiële instellingen als bedrijven heeft geadviseerd over complexe financieringsconstructies.

 

In 2012 heeft ze de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven, waar zij zich verder heeft gespecialiseerd in de kapitaalmarkten, financieel toezichtrecht en compliance gerelateerde vraagstukken.

  

Puck zal binnenkort weer worden beëdigd als advocaat. Zij zal dan in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden registreren: financieel recht, ondernemingsrecht en privacyrecht. Deze registratie verplicht elk kalenderjaar per geregistreerd rechtsgebied ten minste tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten

 

Puck heeft de ‘Certified Information Privacy Professional/Europe’ certificering, toegekend door de International Association of Privacy Professionals.

 

Puck is lid van de Vereniging voor Financieel Recht.