MARRIT VERVELD.

ADVOCAAT

Marrit is als advocaat gespecialiseerd op het gebied van anti-witwaswetgeving en privacywetgeving. Ze werkt ook met diverse onderwerpen binnen het strafrecht, zoals anti-omkoping en internationale sancties. Marrit is ervaren in het uitvoeren van interne fraudeonderzoeken en het vertegenwoordigen van ondernemingen in boeteprocedures tegen toezichthouders. Ze geeft cursussen en publiceert regelmatig in juridische tijdschriften (zie LinkedIn). Marrit is fellow bij het International Center for Financial Law & Governance (ICFG) van de Erasmus Universiteit.

In 2008 begon Marrit als advocaat bij NautaDutilh in Amsterdam. In september 2016 vervolgde ze haar praktijk met haar eigen kantoor, dat inmiddels is uitgegroeid tot Cabinet Law. Ze is een advocaat die zich inzet voor kwalitatief hoogstaand en snel werk en een goede en plezierige relatie met haar klanten. Haar manier van werken wordt door klanten gewaardeerd ("She wins praise from market commentators, who describe her as a "very bright, quick, smart and factual lawyer who has a very sharp focus on the issue at hand.""  "She is proactive and able to provide an implementation which fits best with our company." Chambers '16)).

 

Marrit heeft in het rechtsgebiedenregister de rechtsgebieden (i) financieel-economisch strafrecht en (ii) privacyrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht jaarlijks per rechtsgebied ten minste tien opleidingspunten te behalen volgens de normen van de orde van advocaten. Marrit is lid van de Vereniging Privacy Recht en de Vereniging Ondernemende Advocaten Utrecht.